Over mij

Hallo,

Mijn naam is Dorine van Asten, getrouwd met Piet en samen hebben we 2 kids, Daphne en Menno en een pony Soraya.

In 2005 werd ik gegrepen door een koppeltje slechtvalken in de Mortel, die ik voor het gemak de namen Pa en Ma gaf. Het stel had boven op de communicatietoren een mooi huisje en 2 jonkies en het wel en wee was via een webcam op internet te volgen. Het was mooi, heel mooi maar het allermooiste lieten de valken pas zien vanaf het moment dat de kids gingen vliegen. Over die belevenissen schreef ik op het toenmalige Planet-forum en de passie was een feit en na 9 seizoenen is die passie niet minder geworden, integendeel.

Nu zijn roofvogels niet altijd even actief, allesbehalve, het spul zit graag te zitten,wat te poetsen, rond te kijken of te slapen. Aangezien ik niet zo’n geduldig mens ben en uren naar een zittende valk kan gaan zitten kijken ging ik maar op pad, het bos in en daar maakte ik graag foto’s.

Nu, ruim 8 jaar later is er eigenlijk niets veranderd. Wanneer je éénmaal door die beesten bent ingepakt laten ze je ook niet meer los. En ik ga nog steeds heel graag op pad om van alles en nog wat te bekijken en op de gevoelige plaat vast te leggen.
Dit blog is dus gemaakt om te schrijven over wat ik op mijn pad ben tegengekomen en op de foto heb gezet.